Om oss

Lär känna oss bättre

Om mig

Vi människor är en del av naturen. Det är nog därför vi kan känna sån frid och tillfredställelse genom att bara vistas i den. Antingen tar vi oss ut i den allmänna, eller så har vi en egen täppa som vi har till låns. Det blir som ett ansvar att ta reda på och hålla den fräsch och fin. Oavsett om vi äger den eller inte.

Jag utbildade mig till trädgårdsmästare 2013 och insåg ganska snart att man aldrig blir fullärd. Det är ett komplext yrke som gör att det alltid finns något nytt att lära sig. Min lust och passion för trädgårdar växer med mina uppdrag och att få jobba med någonting som blir fint och trivsamt är en ynnest. Under 7 år byggde jag upp en bas med mer än 100 regelbundna BRF´er och flera förvaltare samt ett hundratal privata kunder i ett delägt bolag. Sedan våren 2021 startade jag Fogel Mark & Trädgård. Ett 100 procent egenägt företag med plats för kunder som uppskattar kunskap och effektivt trädgårdsarbete samt vill ha en fungerande trädgård.

Jag erbjuder uppdrag från enstaka trädgårdstjänster och trädbeskärning till löpande trädgårdstjänster och fasta uppdrag. Innan jag startar ett nytt uppdrag gör jag alltid en analys, utifrån kundens vision och från trädgårdens potential. På så sätt gör vi en gemensam resa. Både ekonomiskt och visionärt. Allt för att undvika missförstånd och för att möjliggöra en trivsam och fungerande trädgårdsmiljö.

Jag ser fram emot att träffas i din trädgård och prata igenom vad som fungerar för just din trädgårdsmiljö.

I år fyller vi 3 år.